Este izvorul de linișite, de pace și de bunăstare din casă – Pisica are un sistem energetic unic

Majoritatea oamenilor au o atitudine destul de pozitiva fata de pisici, dar unele persoane simt o apatie inexplicabila fata de ele.

Pisicile le irita, enerveaza, incurca si le provoaca o dorinta imensa de a le alunga de langa ele. La prima vedere nu este nimic in neregula. Ce sa-i faci? Nu iubeste omul pisicile, e problema lui. Poate asa si este, dar eu iti spun: „Este un motiv de a te pune serios pe ganduri”.

Pisica, ca si cainele, traieste langa casa omului din cele mai vechi timpuri. Dar, daca rolul cainelui a fost clar de la inceput – vanatoare, paza, atunci cu pisicile este ceva mai complicat, scrie kilocalorii.ro.

Exterminarea daunatorilor mici, cum ar fi sobolanii si soarecii, pot reprezenta un avantaj, dar scopul principal al pisicii nu este acesta. Pisica detine un sistem energetic unic.

Acestea au capacitatea de a simti oamenii, de a le simti durerile si chiar de a le vindeca

Unii oameni au povestit ca pisicile i-au ajutat sa scape de durerile de cap, sa le regleze tensiunea arteriala. Orice problema a organismului nostru apare ca o amenintare asupra energiei aurei, pisica o simte si se grabeste sa intervina pentru a inlatura problema.

Totusi, talentul acestor frumuseti pufoase nu se opreste aici. Pisica este capabila sa serveasca drept indicator al bunastarii umane.

Atunci cand in viata noastra totul este in ordine, pisica care locuieste cu noi este calma, doarme mult, nu-si neglijeaza igiena si are un apetit bun.

Daca dintr-o data, animalutul tau devine nervos, nu mai are grija de ea, mananca prost, inseamna ca este ceva in neregula cu tine.

De obicei, toate pisicile reactioneaza destul de serios la certurile din familie, mai mult, este de partea celui nedreptatit in astfel de momente

Daca, de exemplu, ti-ai pedepsit copilul pe nedrept, fii sigur ca pisica se va apropia de el, va toarce si va incerca sa-l calmeze, pentru a-i restabili echilibrul mintal.

Pisicile simt foarte bine oamenii, dar si oamenii le simt foarte bine. Anume din acest motiv nu exista oameni care sunt total indiferenti fata de ele. Sau le adora, sau le urasc. Cu simpatia totul este clar, dar sa le urasti? Mai mult de 90% din alcoolici nu pot suporta deloc pisicile.

Majoritatea femeilor a caror viata personala este un haos total, afirma ca urasc pisicile. Copiii care provin din familii violente sau au fost victime ale violentei in scoala, sunt de multe ori agresivi cu pisicile fara adapost sau cu cele ale vecinilor.

Putem spune, cu certitudine, ca pisicile provoaca emotii negative persoanelor a caror karma nu este perfecta. Astfel de oameni ar trebui sa se gandeasca serios cum sa-si schimbe viata, pentru a o face mai usoara si mai fericita. Iar dupa, aceste animalute le va provoca numai zambete si voie buna.

Sursa: articole247

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *