6 semne zodiacale care nu pot trăi fără bătălii

Sunt gata să intre în luptă în orice secundă. Trebuie doar să se descarce din când în când.

Cei născuți sub diferite semne ale zodiacului au trăsături și înclinații diferite. Printre ei există și bune și rele. Dar unii le-au lăsat în viață.

De asemenea, trebuie menționat că fiecare semn are propria linie de comportament. Unele dintre ele sunt introvertite, altele sunt predispuse la acțiuni non-standard și altele încearcă să iasă în evidență cu orice preț.

Cele mai neînțelese și neînțelegătoare semne ale altor oameni sunt cele care nu pot trăi fără lupte și lupte. Ele pot acționa ca toți, dar în orice moment sunt gata să se arunce în luptă. Trebuie doar să „se descarce” din când în când.

Berbec
Cei născuți sub acest semn clipesc ca o potrivire cu furia din orice motiv.

Berbecul este întotdeauna în alertă și se va răzbuna imediat pe infractor dacă se întâmplă acest lucru. Reprezentanții acestui semn sunt unii dintre cei mai temperamentali și „fierbinți”, astfel încât partenerii și prietenii lor trebuie să rămână pe „modul de luptă” tot timpul.

Taur
Acest semn este unul dintre cele mai înspăimântătoare. Putea să zâmbească acum un minut și apoi sa devina întruchiparea furiei. Există sentimentul că Taurul nu are deloc o siguranță. Pentru el este mai dificil, decât orice alt semn, să se împiedice și să nu-l bată pe cel care și-a pierdut cumpătul.

Taurul înțelege cât de mult îi complică acest comportament viata și pe a celor din jurul său, dar nu poate face nimic in legatura cu el însuși. Adesea, regretă amarnic ceea ce a făcut, dar continuă să se enerveze, să se enerveze și să-și încleșteze pumnii.

Gemenii
Reprezentanții acestui semn sunt, de asemenea, dornici în mod constant de luptă, dar în felul lor. Nu recurg niciodată la violență fizică, deoarece au o inteligență foarte puternică. Gemenii îl pot „lovi”  pe dușman cu cuvinte pe care le va urâ și le va aminti acest lucru încă mulți ani.

Gemenii pot fi atât de cruzi și nemiloși încât cineva se întreabă: de unde vin oamenii cu un zâmbet atât de dulce și cu o minte flexibilă?

Rac
Cei născuți sub acest semn nu le pasă cine este în fața lui – șeful, persoana iubită sau președintele. Racul va rezista aprig, indiferent de situație.

Oamenii din acest semn încearcă să se împiedice și până la un moment dat o fac destul de bine. Dar când sunt „doborâți” – aveți grijă! Unii îi consideră nebuni. Dar totul este explicat mult mai simplu. Adevărul este că Racii nu știu cum să facă față emoțiilor lor furioase. De regulă, sunt mai puternici decât ei.

Leul
Cum să nu te grăbești în luptă și să nu lupți când ești un leu adevărat? Eul celor născuți sub acest semn este prea nesatabil, prin urmare, nu poate decât să influențeze comportamentul. Leii ocupă o poziție defensivă și încep „mârâitul” amenințător chiar și cu cea mai nesemnificativă ocazie.
Reprezentanții acestui semn sunt gata să sfâșie literalmente pe toți, doar pentru a rămâne la conducere și în centrul atenției. Nimic nu trece neobservat pentru ei. Un aspect oblic, o batjocură pe buze sau o remarcă ironică – toate acestea Leo observă imediat și se grăbesc să-și apere „onoarea și demnitatea”.

Scorpionul
Persoanele născute sub acest semn sunt întotdeauna beligerante. Dacă nu le place de cineva sau cineva îndrăzneste să-l jignească, se vor descurca cu inamicul în mod competent și vor primi o anumită plăcere.

Scorpionul, apropo, este foarte răzbunător. Poate trai ani de zile cu resentimentele sale pentru a se răzbuna în cel mai neașteptat moment. Dar există și un plus într-o astfel de beligeranță sau acest semn: Scorpionul nu permite nimănui să-și controleze emoțiile, ceea ce înseamnă că este întotdeauna mult mai puternic decât inamicul.

Sursa:cluber.com.ua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *