Horoscop zilnic : 17 Ianuarie 2020. Gemeni: Trecutul nu poate fi schimbat..

Gemeni, trecutul nu poate fi schimbat (în ciuda celor mai mari eforturi), iar viitorul încă nu s-a dezvaluit. Singurul lucru pe care îl stăpânești este acest moment. Capricorn, nu mai ești persoana care ai fost. Dar nici nu te-ai transformat în fluturele pe care l-ai prevăzut. Gândiți-vă la acest lucru ca la un proces de incubație – unul care vă pregătește pentru schimbările masive. Taur, există o zonă a vieții tale care te apasa? Împărtășește-ți grijile cu cei dragi știind că te vor ajuta să găsești soluții creative.

Horoscop Berbec Astăzi: 17 ianuarie 2020

În prezent, stai într-o poziție de avantaj, cu o vedere perfectă a întregului peisaj. Unde ceilalți văd provocări, voi percepeți soluții. Înaintați cu încredere și har. Berbec, ai asta! Nu uitați, nu toată lumea va scanda in cinstea succesului dvs. în timp ce vă îndreptați către linia de sosire. Nu trebuie. Ar trebui ca acele voci să vă afecteze încrederea în vreun fel? Aceasta este o alegere pe care trebuie să o faceți. Mergeti cu toata increderea inainte.

Horoscopul Taurului astăzi: 17 ianuarie 2020

„Calitatea peste cantitate” este o mantră care vă descrie cel mai bine ianuarie 2020. Nu trebuie să vă aruncați toate lucrurile personale din viața voastră, dar puteți consuma în mod intenționat și puteți trăi avand un scop precis. De asemenea, vă puteți simți inspirat să aplicați această filozofie în viața personală. Ați avut partea dvs. de  petreceri și de a fi văzut în locurile potrivite. Ceea ce îți dorești acum sunt conversații semnificative cu persoane apropiate sufletului. Există o zonă din viața ta care te apasa? Împărtășește-ți grijile cu cei dragi, știind că te vor ajuta să găsești soluții creative.

Horoscop Gemeni Astăzi: 17 ianuarie 2020

De ce crezi că yoghinii și guruii vorbesc întotdeauna despre „trăirea în prezent”? Trecutul nu poate fi schimbat (în ciuda celor mai marieforturi), iar viitorul încă nu s-a dezvaluit. Singurul lucru pe care îl stăpânești este acest moment , momentul prezent. Deci, de ce să nu profitați la maxim? Da, există puține oportunități pe care le-ați pierdut pe parcurs dar nu lăsați acest lucru sa va impiedice sa le realizati pe cele care vi se astern in cale

Horoscop Rac astăzi: 17 ianuarie 2020

Toată lumea se naște cu darul vederii spirituale, care ne ajută să privim dincolo de vălul care separă lumea noastră de tărâmul spiritual. Ca si copil de lună, nimeni nu înțelege asta mai bine decât tine. Pe măsură ce creștem, avem tendința de a reprima acest dar și de a fi fixați pe planul material al existenței – cunoscut și sub numele de lumea „maaya”. Dar întotdeauna ai știut că există un sens mai profund pentru viața ta. Astăzi, sunteți îndrumat să vă treziți la darurile dvs. și să vă hrăniți intuiția prin meditație și contemplație.

Horoscop Leu Astăzi: 17 ianuarie 2020

Faceți primul pas și restul va urma. Da, această îndrumare este orientată spre exact ceea ce crezi că indică. Treziți-vă la darurile voastre. Ia un moment pentru a te alinia cu scopul sufletului tău. Jură-te să faci zilnic un lucru care te duce mai aproape de calea ta, indiferent cât de departe te-ai rătăcit. Persistența ta va inspira Universul să intervină și să trimită oportunitățile potrivite în calea ta.

Horoscop Fecioară astăzi: 17 ianuarie 2020

Expresia „sângele legământului este mai groasă decât apa pântecelui” este adevărată pentru un motiv. Legăturile pe care le împărtășim cu familia noastră sufletească se bazează și ne eliberează. Aceștia dețin spațiu pentru a ne exprima cei mai autentici oameni fără frica de a fi judecați. Astăzi, vi se cere să petreceți timp cu prieteni care vă amintesc de cum se simte bucuria și iubirea necondiționată. Vedeți cum vă puteți susține unul pe celalat in tot ceea ce faceti în timp ce vă apropiați de lumină.

Horoscop Balanta astăzi: 17 ianuarie 2020

Acesta este momentul în care plantați semințele pentru un viitor luminos și împlinitor. Este posibil ca unora dintre voi să vi se ofere oportunități care să vă apropie de viziunea voastră. Alții se vor simți inspirați să înceapă ceva. Lumea este oja ta, Balanță! O modalitate bună de a rămâne motivat este să creezi un panou de viziune care să-ți amintească de ceea ce lucrezi și să citești poveștile de succes ale celor care au mers pe aceeași cale pe care urmează să o pui pe picioare.

Horoscop Scorpion Astăzi: 17 ianuarie 2020

Să fie 2020 un an mare pentru tine – anul în care îți va reveni puterea. Nu lăsa pe nimeni să te ia in deradere pentru această viziune mai mare decât viața. Știți de ce sunteți capabil și nu aveți nevoie de un străin pentru a valida asta. În această săptămână, veți lua legătura cu acea latură carismatică a dvs., care, la rândul dvs., vă va ajuta să inspirați schimbări și să faceți oameni sa se alature echipei dvs. Este ușor să mergi într-un spațiu ego atunci când  taote lucrează in favoarea dvs. Nu uitați să acționați în permanență în aliniere cu sinele vostru superior.

Horoscop Săgetător Astăzi: 17 ianuarie 2020

Dacă credem că terapeuții de culoare, fiecare culoare este încărcată cu o vibrație diferită, care la rândul nostru ne afectează la nivel mental, fizic, emoțional și spiritual. Ceva de luat în considerare înainte de a oferi casei sau studioului un make-up unic. Care sunt obiectivele tale mari, Săgetător? Care este energia pe care vrei să o atragi în viața ta? De exemplu, verde stimulează creșterea și succesul, în timp ce violetul susține eforturile noastre spirituale. Lucrul îndeaproape cu un expert te poate ajuta să găsești soluții practice.

Horoscop Capricorn Astăzi: 17 ianuarie 2020

Nu mai ești persoana care ai fost. Dar nici nu te-ai transformat în fluturele pe care le-ai prevăzut. Gândiți-vă la acest lucru ca la un proces de incubație, unul care vă pregătește pentru o schimbare masivă. Sunt lucruri care vor fi luate de la tine în această călătorie. Da, acest lucru se va simți dureros la început, așa cum se întâmplă adesea pierderea. Însă, în curând, îți vei da seama de modul în care aceasta creează scena pentru creștere. Cuvânt pentru înțelepți: amintiți-vă să aveți răbdare cu dvs. și cu Universul.

Horoscop Vărsător Astăzi: 17 ianuarie 2020

Având în vedere drama pe care o trăiești în viața ta, poți sau nu să poți menține o graniță între personal și profesional. Dar vreți să vă plângeți ochii înainte de o prezentare mare? Nu este nicio rușine să simți prea multe lucruri simultan. Însă cel mai bine este să îți faci timp pentru a-ți prelucra emoțiile înainte de a intra în spațiul de lucru. Nu uitați, nu doriți ca productivitatea dvs. să sufere în negociere.

Horoscop Pești astăzi: 17 ianuarie 2020

Acesta este un moment de creștere și expansiune – atât spre interior cât și spre exterior. Ți-ai pus bazele cu dragoste și grijă, care te ajută acum să progresezi la nivelul următor. Instinctul tău ascuțit, care nu se inseala niciodată, te îndrumă să îți asumi un risc. Lasă emoții precum frica și anxietatea pentru muritorii mai mici. Da, există multe lucruri care nu vă sunt cunoscute în acest moment. Nu face asta călătoria cu atât mai interesantă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *