Găsiți curajul să plecați atunci când nu vi se oferă un motiv să rămâneți

Paulo Coelho a scris că „dacă aveți curajul să vă luați la revedere, viața vă va răsplăti cu siguranță cu un nou„ salut ”.

Acest gând mi s-a produs atunci când m-am gândit la viața mea și am simțit o goliciune imensă în interior. Mă simțeam atât de rău, atât de indurerat și atât de gol pe dinauntru, încât nu mai speram să văd lumina de la capătul tunelului.

Am încercat să aflu de ce mă țin de iubirea care mă face nefericită. Vroiam cu disperare ca persoana iubită să se schimbe, astfel încât soarele să răsară din nou și norii să se împrăștie …

Adevărul era că mă tem să-l las să plece. M-a înspăimântat ideea că nu voi mai întâlni niciodată pe cineva ca el. M-am înșelat că iubirea profundă și puternică ne leagă împreună. Dar nu a fost așa.

A fost o dragoste otrăvitoare care mi-a distrus sufletul. Am înțeles că mă trage din ce în ce mai adânc, așa că singura salvare este să alerg și cât mai curând posibil.

Eram bine conștientă că ar fi foarte dureros pentru mine să plec. La urma urmei, am investit atât de mult în această iubire. Energie, timp, forțe. Pur și simplu nu am putut renunța după toate astea! Până la urmă, nu sunt unul dintre cei care renunță fără luptă. Așa mi s-a părut. Atunci …

Dar nu mai puteam să stau cu el. Și am decis să privesc cu îndrăzneală la problemele mele. Am decis să trăiesc fără el. Și totul s-a dovedit a nu fi atât de înfricoșător cum credeam. Mai degrabă, nu este deloc atat rau. Acum sunt singură și, sincer, nu am fost niciodată atât de calmă în sufletul meu. Am găsit pace și armonie în interior.

Dacă simți că nimic nu te ține într-o relație, atunci pleacă. Decat să stai cu o persoană cu care nu te regasesti, va fi mult mai dureros decât să pleci. Nu te chinui. Nimeni nu este demn de lacrimile tale.

Găseste curajul care este atât de necesar în astfel de perioade ale vieții. Știu cum te simți. Înțeleg cât de dureros este. Dar pleacă. Mergi înainte în viață și nu privi înapoi. Ai încredere în intuiția ta. La urma urmei, ea v-a cerut de multă vreme sa iei această decizie, nu?

Găsește curajul să începi din nou viața. Găste noi obiective. Vino cu noi vise. Pentru a face ceea ce îți aduce bucurie și fericire in viata. Nu vă fie teamă – mergi cu îndrăzneală!

Ar trebui să ieși din această relație otrăvitoare pentru a te regăsi. Și crede-mă, până la urmă – merită. Când scapi de tot ceea ce este toxic în viața ta,iti vei recăpăta integritatea.

Nu-ti fie teamă. Și nu privi înapoi. Fericirea este înainte!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *