5 reguli pentru ca un bărbat să te dorească numai pe tine

Fără baghete și globuri magice, poți sa atragi și castiga atenția oricărui barbat. Iată ce trebuie să faci pentru asta …

V-ați simțit vreodată ca speriați literalmente bărbații? Mai mult, cu cât încercați să ii mulțumiți, cu atât acestia se comporta mai urat? ..

Dacă ați răspuns da la cel puțin una dintre aceste întrebări – acest articol este pentru dvs.

Deci, ce se poate face pentru a fi mai atractiva și mai de dorita de bărbaților? Cum să-i faci să se îndrăgostească și să re dorească doar pe tine?

Sună, desigur, ca într-un basm, dar credeți-mă – fără baghete și pietre magice, puteți atrage si castiga atenția oricărui barbat. Iată ce trebuie să faci pentru asta …

1.  Satisfa nevoile emoționale ale bărbaților.
Din anumite motive, multe femei cred că bărbații sunt ca niste animale aproape insensibile, care „au nevoie doar de una”.

Deci, să începem cu ce vor bărbații. În primul rând, apreciaza-le meritele.

Fiecare barbat vrea să fie  cel care pune painea pe masa, un protector și, în același timp, un vânător. Dacă reușesti să il faci sa inteleaga că apreciezi aceste lucruri, considera că ți-ai atins obiectivul.

Dar dacă începi să te prefaci că esti o femeie puternică și independentă, care însăși este capabilă să se hrănească și să se protejeze, în acest caz – iti îndepărteazi potențialul barbat.

Cert este că bărbații consideră acest comportament ca un semnal că nu sunt interesanți pentru tine. De ce să piarda timpul în zadar dacă există întotdeauna o altă femeie care îi va aprecia eforturile?

2. Trăiește-ți interesele și hobby-urile.
Din anumite motive, multe femei cred că dacă abandonează totul și se dedică numai relațiilor, vor lega bărbatul pentru totdeauna. Aceasta este o altă greșeală uriașă!

Trăiește viața pe care ai trăit-o înainte. Faceți cunoștință cu prietenii (chiar dacă partenerului nu le place), participați la un curs de limbi străine sau la un club de dans. Nu trebuie să-ți fie rușine sau să refuzi ceea ce este interesant și important pentru tine. În caz contrar, transformați-vă într-o femeie de casa plictisitoare care provoacă o singură dorință – de a scăpa.

3. Fii feminina și folosește această putere.
Din anumite motive, multe femei organizează bătălii întregi pentru a demonstra că sunt mult mai „cool” decât bărbații. Gândiți-vă cu atenție: doriți cu adevărat să jucați rolul de „barbat” într-o relație? Să fii comandant și lider întotdeauna și în orice condiții? Atunci de ce ai nevoie de partener ?!

Vedeți, un astfel de comportament pare mai mult decât ciudat în ochii unui tip. Înțelege clar că nu are loc în viața ta.

De ce să încerci armarea și să te prefaci a fi războinica? La urma urmei, fata are o armă mai puternică – feminitatea ei. Folosește această putere! Cu ajutorul tandreții, a afecțiunii și a grijii – puteți muta munți, nu ca să te îndrăgostesti de un bărbat!

4. Apreciază-te și iubește-te pe tine însuți.
Înainte de a deveni dorita de cineva, ar trebui să te iubești pe tine însați. Dacă nu te respecți și nu te prețuiești, atunci cum crezi că se vor comporta ceilalti cu tine?

Ești magnifica și meriti un barbat la fel de magnific care sa te iubeasca și te va dori doar pe tine! Repetați aceste cuvinte ca o mantră – cu siguranță va funcționa!

 

Un bărbat vrea să aibă o femeie care este cea mai bună. Și cine, dacă nu tu, îl poți convinge de asta?

Așa că mergeți mai departe!

5. Flirtează, tachinează, experimentează!
Relațiile sunt cladite cu multa munca. În fiecare zi și toata viață. Dacă totul este lăsat la voia întâmplării, se va transforma într-o viata plictisitoare și gri. Se pare că sunteți împreună.

Aceasta nu înseamnă că ati încetat să iti iubesti barbatul sau ai găsit pe altul. Înseamnă doar că ai încetat să flirtezi, să glumești, să râzi.

Oricât de mult timp sunteți împreună – nu uitați să păstrați focul într-o relație. Încearca noi modalități și tehnici, urmăriți cum vă afectează bărbatul. Organizeaza întâlniri în locuri neobișnuite, pregăteste surprize drăguțe. Râde, surprinde-l, păstrează intriga!

Este foarte fain și distractiv! Fiecare femeie fericită are propriul secret, cum să rămână mereu iubitată!

Nu contează cât de uimitoare și minunata ești, dacă nu înveți cum să comunici corect cu un bărbat, el va cauta altceva în continuare. De aceea barbatii isi vor alege jumatatea atunci cand i se satisfac nevoile emoționale! Celei care va trăi din interesele și hobby-urile sale! Celei care îl va aprecia, și alături de care se va simți ca un câștigător, protector și vânător! Celei care va fi feminina și se va iubi pe sine!

Atunci de ce sa nu devii o femeie perfecta pentru el de la prima întâlnire? Vei reuși!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *