Nu te mai gândi la el pentru că el nu se gândește la tine

Nu te mai gândi la el pentru că el nu se gândește la tine

Nu mai urmari momentele pierdute când prezentul tău poate deveni incredibil de frumos.

Am fost si eu în locul tău. Am fost în poziția ta și m-am simțit la fel ca și tine. Disperare, nu? De parcă nu ești suficient de bun ca să-i faci plăcere. Ai dat tot ce ai putut acestei relații, dar asta nu a fost suficient. În sine nu a fost suficientă dragoste.

Și acum ai ajuns la punctul în care amintirile te înnebunesc. Nu poți înțelege cum să nu te mai gândești deloc la el. Continui să sortezi prin amintirea a tot ceea ce s-a întâmplat și nu crezi în cum s-a încheiat. El a plecat, iar tu ai rămas singura cu gândurile tale.

Amintiri isi gasesc drumul inapoi la tine. Îți amintești momentul în care ți-a adus un uriaș buchet de trandafiri și ai spus că, în ciuda întregii lor frumuseți, nu pot fi comparate cu tine. Amintiți-vă de vremurile în care v-a gătit cina după o zi grea, si multe acte de acest gen. Amintiți-vă de zâmbete și râsete, conversații nocturne despre lucruri pe care doar voi doi le-au înțeles …

Reveniți la amintirile pe care le-ați creat și plângeți pentru că sunteți în durere. Dar ceea ce aduce cea mai mare suferință este că ai uitat cum a venit acasă atunci în miezul nopții și si-a mărturisit  trădarea. Ai uitat cum i-a ispus să iasă din casă când a băut ridicat mâna la tine. Până la urmă, ai iertat, pentru că a jurat zi de zi în dragostea lui. Dar acestea erau doar cuvinte și nu ai vrut să accepți adevărul. Dragostea ne orbește într-adevăr atât de mult încât continuăm să-l iubim pe cel care ne trădează? Însăși iubirea care ne face să trecem prin umilințe și tristețe care este invizibilă pentru alții, pentru că toți o păstrăm în noi înșine.

Cu toții ne întoarcem la bărbați din amintirile noastre. Uităm cât de dureroși am fost și ne amintim doar de momentele plăcute. Suntem orbiți de sentimente. Există însă o altă întrebare: crezi că și el îsi aduce aminte de tine in timp ce sta sub umbrela cu o altă femeie? Cumpărându-i flori de fiecare dată când a făcut ceva? Sărutand-o pe gât și vorbindu-i despre puterea iubirii sale? Chiar crezi că are timp să-și amintească de tine când o sărută? Aceasta este esența problemei. De ce te gândești la un bărbat care nu se gândește la tine? De ce să te doare cu faptul că îți este permanent în cap?

Oprește-te imediat!

Îți lipsesc atât de multe oportunități minunate de a întâlni un bărbat care te va prețui așa cum meriti. Puteți întâlni în cele din urmă pe cineva care să-și respecte promisiunile și să arate ce dragoste ar trebui să fie cu adevărat. De aceea, trebuie să vă opriți să vă gândiți la trecut. Știu că acest lucru este mult mai complicat decât pare, dar nu există altă cale de a reveni la prezent. Era doar o lecție de viață importantă pe care trebuia să o înveți. Nu este suficient? A avut norocul să devină pe scurt o parte din viața ta, dar timpul lui a sfârșit.

Sursa: cluber.com.ua

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *