Daca barbatul tau iti spune aceste 7 lucruri, atunci lasa-l

Mulți oameni spun „acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele” în ceea ce priveste relațiile. Și asta ar putea fi adevărat într-o anumită măsură. Dar nu ar trebui să faceți greșeala de a crede că, cuvintele nu contează deloc. Reprezinta o mare valoare a fi un comunicator excelent într-o relație și poți spune multe despre ce simte o persoană despre tine, pe baza a ceea ce îți spune. Nu vă grăbiți să respingeți lucrurile rele pe care el le spune, deoarece acestea pot fi steaguri roșii imense pentru probleme serioase care vă pot plânge relația în viitor. Și nu vrei asta. Nu doriți să fiți orbit de orice comportament teribil pe care îl poate avea partenerul.

De aceea trebuie să fiți atenți la lucrurile pe care vi le spune. Dacă descoperiți că partenerul dvs. este într-adevăr vinovat că v-a spus toate aceste lucruri, atunci ar trebui să vă faceți griji. Acesta este un indiciu că sentimentele lui pentru tine nu sunt ideale și este cel mai bine pentru tine să-l părăsești deja. Meriți să fii cu cineva care nu îți vorbește așa; cineva care te tratează va participa atât la acțiuni cât și la cuvinte. Iată câteva lucruri pe care nu trebuie să le tolerezi niciodată.

1. „Incontinuu stii sa exagerezi.”

El nu ar trebui să vă invalideze niciodată emoțiile. Dacă reacționați la o situație stresantă în calea dvs., nu ar trebui să conteze că sunteți excesiv sau nu. Ca iubit, ar trebui să te calmeze. El ar trebui să empatizeze cu tine. El ar trebui să facă tot posibilul pentru a vă ajuta să câștigați o perspectivă mai bună a situației pentru a vă oferi liniște sufletească. El nu ar trebui să vă invalideze sentimentele doar pentru că el crede că s-ar putea să reacționați excesiv la ceva. El ar trebui să-și ia mereu în serios sentimentele și opiniile.

2. „Dacă m-ai iubi, atunci…”

La început poate părea complet inofensiv, dar ceea ce nu realizați este că aceasta este o formă flagrantă de manipulare emoțională și nu ar trebui să o acceptati. El nu ar trebui să te manipuleze pentru a face ceva. El nu ar trebui să vă ceară să vă dovediți dragostea pentru el, cerându-vă să faceți lucruri egoiste. Dragostea nu este niciodată egoistă. El nu ar trebui să vă ceară să vă confirmați iubirea într-o asemenea manieră. O mare parte din ceea ce face o relație sănătoasă este încrederea.

3. „De ce nu poți fi mai mult ca fosta meu?”

Comparațiile cu alte fete sau alte relații, în general, sunt întotdeauna excluse. Aceasta este ceva pe care nu trebuie să-l tolerezi niciodată în relație. Dar este și mai rău când are sentimentul de a te compara cu flăcările sale anterioare și cu fostele prietene. El nu ar trebui să te facă să te simți rău într-un asemenea mod. El ar trebui să te critice constructiv din dragoste și sensibilitate. El nu ar trebui să facă asta doar ca să te facă rău și să te facă să te simți rău. Și ar trebui să te privească ca persoană; nu ca un obiect pe care îl poate compara cu alte lucruri și experiențe.

4. „Poți să taci pentru o secundă ?”

Ar trebui întotdeauna să aveți voie să vorbiți și să vă exprimați în relația voastră. Când ai un bărbat care îți spune să taci; acesta este un tip prea imatur pentru a fi atent la nevoile tale. Acesta este un om care nu este interesat să crească și să asculte tot ce ai putea spune. Acesta este un tip; nu vă puteți baza pentru a vă face să vă simțiți în siguranță pentru a vă exprima. Acesta este un om care ar prefera să tace și să te cenzureze.

5. „De ce ești atât de proasta?”

Chiar și atunci când luați câteva decizii greșite aici și acolo, nu meritați să fiți numit prost de omul pe care îl iubiți. Când faci o greșeală, te arunci într-o poziție foarte nesigură și vulnerabilă. Și nu ar trebui să vă agraveze nesiguranțele, făcându-vă să vă simțiți mai rău în privința greșelilor voastre. El nu ar trebui să te facă să te simți prost pentru a fi om; pentru a fi cineva care se poticnește de fiecare dată.

6. „Suni exact ca mama ta.”

Acesta este un lucru la care nu ar trebui să te rezumi. O iubești pe mama ta. Mama ta te-a crescut și te-a transformat în femeia care ești acum. Și îți folosește mama ca instrument pentru a te insulta și a te face să te simți rău. Nu vrei să fii cu un tip care ar fi atât de crud să facă așa ceva.

7. „Ar trebui să rămâi acasă, acolo unde stai tu mai bine.”

Nu trebuie să vă mulțumiți cu un bărbat care dorește să vă suprime ambițiozitatea și conducerea. Dacă aveți de gând să ieșiți și să vă faceți un nume, ar trebui să mergeți chiar înainte și să faceți acest lucru. Niciodată nu ar trebui să vă fie frică să nu mergeți după ceea ce doriți. Locul dvs. este oriunde doriți să fiți și nu ar trebui să vă limiteze oportunitățile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *